EVENTGRUPPEN

Vi ber om ursäkt ifall vi inte hinner lägga upp allt vi gör här på hemsidan! Men du vet att du kan följa oss via Instagram där vi aldrig glömmer bort att lägga upp det som händer i Gränby!


Yes! Vi deltog och hjälpte till vid årets fotbollscup som Framtidsverkstaden anordnade. Så kuuuul! Och så många som kom för att spela fotboll eller stödja sina vänner, trots att det var Ramadan, ni är fantastiska!

Och podd-gruppen intervjuade människorna som var där. Avsnittet kommer snart ut på spotify och här på hemsidan.


Vår första politikerträff!

Ung Regerar tillsammans med ungdomarna från Framtidsverkstaden bjöd in politiker, forskare, media och kommuntjänstepersoner till en informations-och diskussionsträff. Ung Regerar informerade de lokala politiker och kommunanställda om vilken sorts framtid ungdomarna ville vara med att planera och driva. Handlingsplansansvariga tog till sig erfarenheterna och förslagen som framfördes på träffen och därför deltar nu våra ungdomar i Handlingsplansträffarna med start den 9 april 2024.


EN ANNORLUNDA PJÄSUPPLEVELSE I DIN HEMMILJÖ!

Under en vecka kan du följa med oss ut till Gränby och lyssna på vår poddteater. Om du inte hinner så oroa dig inte, vi kommer att lägga upp den på vår hemsida!


MISSA INTE VÅRA CHILL-TRÄFFAR!

Eventgrupper kommer att arrangera flera chillträffar för dig mellan 13-19 år. Håll utkik på vår instagram, Tik tok eller be att få tips via snapchat

Poetry Slam: Kommande evenemang arrangerade av Eventgruppen!

Tjejerna i Ung Regerars Eventgruppen fortsätter att främja en rikare kulturliv för Ungdomarna i Gränby.

Och det är vi så stolta över.

Mer info om eventet här:

Onsdag 26/4 kör vi nästa deltävling av Uppsala Poetry Slam på Allaktivitetshuset (Gränby skolan) i Gränby. Dörrarna öppnar kl 18 och slammet börjar kl 19. Gratis inträde!
Vill du vara med och tävla är det bara att anmäla dig på mailen: uppsalaspokenword@gmail.com.


Detta är ett samarbete mellan @uppsalaspokenword, @reginateatern och @ung_regerar.

Eventgruppens evenemang #2

Eventgruppen samordnade en till evenemang förra 9:e december 2022. Och som vanligt, we nailed it!

Glöm inte att följa oss!

Eventgruppen skötte allt från planering till städning till kontakt med ansvariga vuxna. Gränbyungdomar kan verkligen räknas som en resurs för samhället!


Vi vill stärka kulturlivet i Gränby!

Gruppen av tjejer mellan 14-17 år har planerat och drivit flera event, bl a Musikfesten där vi dessutom fira poddreleasen med att intervjua Iman Talabani live.

Över 130 ungdomar kom och firade med oss!

Nästa större event är den 9/12. Mer om det snart